Genç Devlet Hastanesi
Santral 1 : 0(426) 411 35 20
|
Fax : 0(426) 411 47 17
|
Santral 2 : 0(426) 411 35 26
|
Satınalma Fax : 0(426) 411 47 18
|
Acil Servis Tel : 0(426) 411 47 16
|
Acil Servis Fax : 0(426) 411 47 16
|
E-posta : gencdh@saglik.gov.tr
|
Adres : Kültür Mah. Bingöl Yolu Genç / Bingöl
|
Site üzerinden bize ulaşmak için aşağıdaki iletişim formunu kullanabilirsiniz.
|
Hastanemiz 2001 yılında 48 yatak kapasiteli olarak hizmete açılmıştır.
Eski Hastane Binamız 2006 yılında yeni deprem yönetmeliğine uygun olarak yaptırılan analizler sonucunda orta hasarlı olduğu tespit edilmiştir. Onarımına karar verilen ancak onarım maliyetinin çok yüksek çıkması üzere yıkılarak yeniden yapılmasına karar verilmiştir.
Hastanemiz 2007 Eylül ayında yeni hizmet binası yapılıncaya kadar geçici olarak hizmet vereceği Genç Kültür Merkezi binasına taşınmıştır.
Yeni hastane binamız 20 Ağustos 2013'te tamamlanmış olup sağlık hizmetleri vermeye yeni hizmet binamızda başlanılmıştır, yeni binamız 50 yatak kapasiteli olup halkımıza hizmet vermektedir.
Aile Hekimliği Uzmanı
Uzm. Dr. Oğuz DOĞAN
İç Hastalıkları Uzmanı
Uzm. Dr. İsa ALTIN
İç Hastalıkları Uzmanı
Uzm. Dr. Süleyman DOĞAN
Kadin Doğum Uzmanı
Opr. Dr. Süreyya KAPLAN
Genel Cerrahi Uzmanı
Opr. Dr. Server Sezgin ULUDAĞ
Çocuk Hastalıkları Uzmanı
Uzm. Dr. Mehmet BAĞATARHAN
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı
Uzm. Dr. Hatice BAHADIR ALTUN
MHRS NEDİR
MHRS; Vatandaşların, 182 MHRS Çağrı Merkezlerini arayarak, Sağlık Bakanlığına bağlı 2. ve 3. Basamak Hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri için canlı operatörlerden istedikleri hastane ve hekimden randevu almalarını sağlayan bir uygulamadır.
ALO 182 RANDEVU NASIL ALINIR
Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan T.C. Kimlik Numarasını verir. Asistan, vatandaş bilgilerini doğrular. Vatandaş MHRS dâhilindeki illerinden randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir. Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.
İNTERNETTEN RANDEVU NASIL ALINIR
http://hastanerandevu.gov.tr/Randevu/ Adresine girilir T.C. Kimlik Numarası ve parola ile giriş yapılır. (Eğer parola oluşturulmamış ise "Yeni Üye" butonuna basılarak parola bilgisi alınır.) İl, ilçe, hastane bilgileri seçilir, randevu alınacak klinik bilgisi seçilir, klinik yeri seçimi yapıldıktan sonra "Randevu Ara" butonuna basılır. Açılan listeden hekim seçimi yapılır, size uygun olan randevu saati seçimi yapıldıktan sonra Randevu Kaydedilir.
ALO 182 RANDEVU NASIL İPTAL EDİLİR
Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından önce yapılmalıdır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular. Vatandaş iptalini istediği randevusunun, tarih ve zamanını asistana iletir. Asistan tarafından ilgili randevu iptal edilir.
İNTERNETTEN RANDEVU NASIL İPTAL EDİLİR
http://hastanerandevu.gov.tr/Randevu/ Adresine girilir T.C. Kimlik Numarası ve parola ile giriş yapılır. Sağ üst tarafta "Randevu Geçmişi" butonuna basılır. Çıkan ekrandan Randevu iptal edilir.