Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova - Özel Hastane Randevu Al , Özel Hastane Arama Motoru

Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova

Kategori : Özel Tıp Merkezi
İl : Yalova Özel Hastaneleri
Randevu : Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Randevu Almak İçin Tıklayınız
Tahlil Sonucu : Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Tahlil Sonucu İçin Tıklayınız
Fark : %200
Telefon :
Fax : (226)8146111
Link : Özel Tıp Merkezi web sitesi
Mail : info@ozelyalovahastanesi.com.tr
Adres : Fevzi Çakmak Mh. Şehit Ömer Faydalı Cd. Fırın Sk. No:33 YALOVA

Genel Bilgiler

 
profil Hastane Adı GÜMÜŞPALA ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TIBBİ ÜRÜNLER İNŞ. SAN. TİC. LTD.ŞTİ. Unvanı ÖZEL UZMANLAR TIP MERKEZİ
İl YALOVA İlçe  
(*)SGK İle Anlaşmasız Doktor Sayısı 1 Yatak Sayısı 0
İlave Ücret Oranı En fazla % 200 ilave ücret alabilir.
(*)Randevu Bilgisi  
(*)Hastane Açıklaması  

Doktorlar ve Çalışma Saatleri

Çalışma Şekli Sözleşme Konusu Ad Soyad Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Paz
1 2
Tam Zamanlı ACİL KEMAL KESKİN                
Yarım Zamanlı ACİL GÖKHAN İNCE                
Tam Zamanlı ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI (PEDİATRİ) ALKIN MELİKOĞLU                
Yarım Zamanlı DERMATOLOJİ (CİLDİYE) HÜSEYİN ANUL                
Yarım Zamanlı GENEL CERRAHİ LÜTFİ DALKILIÇ                
Tam Zamanlı GÖĞÜS HASTALIKLARI AYŞEGÜL EREN                
Yarım Zamanlı İÇ HASTALIKLARI (DAHİLİYE) İSMET ÖNDER                
Tam Zamanlı İÇ HASTALIKLARI (DAHİLİYE) MUSTAFA VURAL                
Yarım Zamanlı İÇ HASTALIKLARI (DAHİLİYE) ŞEVKİ MELİKOĞLU                
Tam Zamanlı KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM NAİLE ÇELİK                

Anlaşmalı Branşlar

Sözleşme Konusu Sözleşme Konusuna Bağlı Branşlar Sözleşme Durumu
1
DERMATOLOJİ (CİLDİYE) Dermatoloji Sözleşmeli
İÇ HASTALIKLARI (DAHİLİYE) İç Hastalıkları Sözleşmeli
PSİKİYATRİ Psikiyatri Sözleşmeli
GÖĞÜS HASTALIKLARI Göğüs Hastalıkları Sözleşmeli
GENEL CERRAHİ Genel Cerrahi Sözleşmeli
KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM Kadın Hastalıkları ve Doğum Sözleşmeli
ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ Ortopedi ve Travmatoloji Sözleşmeli
KULAK-BURUN-BOĞAZ Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları Sözleşmeli
ACİL (İlave Ücret Alınamaz) Acil Tıp Sözleşmeli

İletişim Bilgileri

Adres RÜSTEMPAŞA MAH. FATİH CD. ASMAZ PLAZA NO:29/2-A
Telefon  
Faks (226)8146111
E-posta uzmanlartipmerkezi@gmail.com
(*)Web Adresi www.uzmanlartipmerkezi.com
 

 

Bağlı Olduğu Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi

Ad BURSA SAĞLIK İŞLERİ İL MÜDÜRLÜĞÜ Adres DEMİRTAŞ PAŞA MH. İNÖNÜ CD. NO:114 OSMANGAZİ /BURSA
Telefon 2246001000 Faks 2242731676
E-posta bursassgm@sgk.gov.tr

Özel Yalova Hastanesi Bilimin Işığında Atılan Cesur Adımların Merkezi Yalova'nın İlk ve Lider Özel Sağlık Kurumu 

Özel Yalova Hastanesi; “Uzmanlar Polikliniği” olarak 1999 yılında hizmet vermeye başlamış olup, 21.06.2006 tarihinde hastane statüsüne geçerek, Yalova'nın ilk ve tek özel hastanesi olması itibari ile bulunduğu bölgede lider konumla olan bir hastanedir.

Özel Yalova Hastanesi, 5355 m2 kapalı alanda hizmet vermekte olup, bütün uzmanlık dallarında, 30'nin üstünde staff hekim aracılığı ile hizmet vermektedir. Yalova'nın merkezinde, 24 saat laboratuvar, radyoloji, ameliyathane ve yoğun bakım dallarında ilk hizmet veren özel sağlık kuruluşu olmuştur. Acil servis ve 1 Reanimobil ambülansı bu hizmetleri desteklemektedir. 77 özel odası, gözlem yatak sayısı 14,3.basamak yoğunbakımda toplam 25 yatak sayısı (Dahili-Cerrahi Yoğun Bakım ünitesi 11 yatak, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi 10 kuvöz, Koroner Yoğun Bakım Ünitesi 4 yatak), 3 ameliyathanesi, 1 doğumhanesi, merkezi medikal gaz ve vakum sistemi, merkezi yangın uyarı sistemi mevcuttur. Ameliyathanemiz her branşta her türlü ameliyatı yapabilecek çağdaş teknoloji ile donatılmıştır.

Özel Yalova Hastanesi, ihtiyaç duyulan her türlü sağlık hizmetini entegre biçimde sunmayı amaç edinmiştir. İnsan odaklı hizmet anlayışı ile güvenilir, bilimsel, etik değerlere bağlı, yenilikçi sağlık merkezi olmayı ilke edinerek, farklı servisleri ve poliklinikleri ile tam teşekküllü bir sağlık merkezi olan hastanemiz, profesyonel ve dinamik personeli ile hastalara ve hasta yakınlarına adil bir yaklaşımla hizmet vermektedir.

Hastanemizde operasyonlarda kullanılan tüm temizlik malzemelerinden, genel donanıma kadar her parça anti-statik ve anti-bakteriyel malzemelerden seçilmiştir. Tüm müdahale ortamlarının havası, 24 saat devrede olan "partiküler sterilizasyon" sistemiyle arındırılmaktadır. Tüm teknik malzemeler özenle seçilerek, özel işlem gerektiren operasyonlar için cihazlar, kalite araştırmaları yapılarak temin edilmektedir. Zengin cihaz parkuru ve tecrübeli personeli ile ameliyathane ve doğumhane bölümü, operasyonun başarıyla yapılmasını sağlayacak alt yapıya sahiptir.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Fizyoterapistler ile hastaları en üst fonksiyonel seviyeye ulaştırmak için hizmet veren Fizik Tedavi Ünitesi; hastaların fiziki muayene sonrası mekanik veya elektronik aletler, sıcak-soğuk, ışık, elektrik ve ses dalgaları kullanımı ile yapılan tedaviler, egzersizler, rehabilitasyon uygulamaları, masaj ve manipülasyonlar yardımı ile verilen tedavileri kapsar. Hizmetin temelinde hastalarımızın hareket potansiyellerinin artırılması, ağrılarının giderilmesi, maksimum hareket kabiliyetlerinin kazandırılması için modern rehabilitasyon teknikleri uygulanmaktadır.

Türkiye'de sayılı merkezlerde, sayılı hekimlerce gerçekleştirilen Vitrektomi cerrahisi ve Fako yöntemi ile katarakt ameliyatlarının gerçekleştirildiği Göz Ünitesi; deneyimli uzman kadrosu tarafından, her yaş grubu hastaların teşhis ve tanı yöntemleri gelişmiş cihazlarla konulmaktadır. Poliklinik muayenelerinde; biyomikroskopi, göz tansiyonu ölçümü, retina muayenesi, görme muayenesi rutin her hastaya uygulanmaktadır.

Bireyleri kalp damar hastalıklarından korumak, hastalık ortaya çıkmış ise durdurmak ve tedavi etmek amaçlı hizmet veren Kardiyoloji ünitesinde, hergün verilen poliklinik hizmetinin yanı sıra Elektrokardiyografi (EKG), Ekokardiyografi-Doppler, Eforlu EKG, Ritm Holter, ve Tansiyon Holter gibi teşhise yönelik incelemeler yapılmaktadır.

"Güzellik Uzmanlık Gerektirir" sloganıyla hizmet veren Estetik ve Güzellik Merkezi'nde; Lazer Epilasyon, LPG, Karboksiterapi, Mezoterapi, Botox, Mezolift, Peeling, Cilt Bakımı, Leke tedavisi hizmetleri verilmektedir.

Mikrobiyoloji, Biyokimya, Patoloji laboratuarımızda çalışılan testler sürekli yenilenen ve cihazlarla, çeşitli kontrol merkezlerinin denetiminde mümkün olan en kısa zamanda sonuçlanmaktadır. En güvenilir yöntemlerle olası en kısa zamanda hastalarımıza hizmet verilmektedir. Laboratuarımızda çalışılamayan testler anlaşmalı olduğumuz Laboratuarlarda çalışılmaktadır. Yoğun bakım ünitelerimiz; kritik hastalara sağladığı yaşamsal destek fonksiyonu ile hastanemizin en önemli üniteleri arasında yer almaktadır. Kritik hastalara optimal desteğin sağlandığı yoğun bakım ünitemizde, kritik acil vakalara anında etkili bir şekilde müdahale edilebilmektedir.

Yoğun bakım ünitelerimiz en ileri tıp teknolojilerinin kullanıldığı ekipmanla donatılmıştır. Modern monitörler, ventilatörler (suni solunum cihazı) perfüzatörler, infüzyon pompaları, beslenme pompaları, portabl röntgen cihazı, portabl ventilatör, cihazı bulunmaktadır. Ünitemizde merkezi sistem oksijen, vakum, medikal basınçlı hava mevcuttur. Odaların havalarının sterilizasyonu "hepa-filtre" sistemi ile yapılmaktadır. Yoğun bakım ünitemiz 24 saat boyunca tecrübeli personeli ile hastalarının hizmetindedir. Hastalar birebir yoğun bakım hemşiresi takibinde olup tedavileri tamamlanmaktadır.

 

ÖNCE 'İNSAN' İLKESİ İLE ÇIKTIĞI SAĞLIK YOLCULUĞUNDA, SON TEKNOLOJİK YENİLİKLERİ VE BİLİMİ KULLANARAK, NİTELİKLİ PERSONELİ İLE GÜVENİLİR VE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ SUNAN ÖZEL YALOVA HASTANESİ, 20 BRANŞTA, 25'İ YOĞUN BAKIM OLMAK ÜZERE, TOPLAM 77 YATAK KAPASİTESİ İLE, GÜNLÜK YAKLAŞIK 800 POLİKLİNİK SAYISIYLA YALOVA'YA VE BÖLGESİNE HİZMET VERİYOR.

Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Randevu Al Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Fiyat Farkı Sorgula Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Tahlil Sonucu Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Adres ve İletişim Bilgileri Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Telefon fax Numaraları
Etiketler » Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Randevu Al  » Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Fiyat Farkı Sorgula  » Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Tahlil Sonucu  » Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Adres ve İletişim Bilgileri  » Özel Uzmanlar Tıp Merkezi Yalova Telefon fax Numaraları  

SAĞLIK HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri