Manisa Şehir Hastanesi - Özel Hastane Randevu Al , Özel Hastane Arama Motoru

Manisa Şehir Hastanesi

Kategori : Devlet Hastanesi
İl : Manisa Özel Hastaneleri
Randevu : Manisa Şehir Hastanesi Randevu Almak İçin Tıklayınız
Tahlil Sonucu : Manisa Şehir Hastanesi Tahlil Sonucu İçin Tıklayınız
Fark : %
Telefon :
Randevu Telefonu : 182
Fax :
Link : Devlet Hastanesi web sitesi
Mail :
Adres :

Manisa Şehir Hastanesi Ne Zaman Açılacak

2017 yılının sonunda tamamlanması hedeflenen Manisa Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor... Manisa Şehzadeler'de hayata geçirilen Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 570 yatak kapasiteli Manisa Şehir Hastanesi'mim 2017 yılının sonunda tamamlanması hedefleniyor. Yapım çalışmaları devam eden Manisa Şehir Hastanesi'nde deprem izolatörlerinin yapımında sona gelindi. Hastanenin deprem izolatörleri özel olarak bu bina için üretildiği için inşaat çalışmalarında gecikme yaşandı ancak inşaatın yapımına etki etmeyecek, zaman kaybını oluşturmayacak şekilde çalışmaların sonuna gelindi. Deprem izolatörlerle ilgili çalışmanın önümüzdeki ay sonunda tamamlanması planlanıyor. 150 bin metrekare kapalı alana sahip olan Manisa Şehir Hastanesi'nde her türlü son teknolojik donanıma sahip olacak. 450 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Manisa Şehir Hastanesi'nin 2018 yılının başında hizmete açılması planlanıyor.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 1 Aralık 2013 tarihinde temeli atılmasına karşın, yaklaşık 7 aydır çivi bile çakılmayan 560 yataklı şehir hastanesinin gecikme nedeninin, projedeki hasta odalarının mezarlığa bakmasından kaynaklandığını söyledi.,

Manisa Şehir Hastanesi

 

Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a ’Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. AK Partili Milletvekili Tanrıverdi, Vali Bektaş’ın kentin gelişimi için önemli gayret göstereceğine inandığını söyledi. Vali Bektaş ise, merkezi hükümetin destekleri sayesinde Manisa’nın zengin potansiyelinin daha da ön plana çıkacağını belirtti. 

 

TANRIVERDİ: PROJE TADİLATI NEDENİYLE GECİKTİ

 

Basın mensuplarının Manisa’da yapımı geciken 560 yataklı şehir hastanesi ile ilgili sorularını yanıtlayan AK Parti Milletvekili Tanrıverdi, hastanenin yapımının iptal olduğu söylentilerinin gerçek dışı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

 

"Şehir hastanesi Manisa için önemli bir proje. Manisa’ya kazandırmak için büyük mücadele verdik. Temel atımından sonra proje tadilatı noktasında bir çalışma yapıldı. Dolayısıyla proje tadilatı sebebiyle bir gecikme yaşandı. Asla iptal gibi bir durum yoktur. Her ne olursa olsun 560 yataklı şehir hastanesini Manisa’ya kazandıracağız. Gecikmesi tamamen özel sektörden kaynaklı bir sorundur. Kendileriyle bir görüşme yaptım. Şehir hastanesi ilimize kesinlikle kazandırılacak" diye konuştu

 

VALİ: GERÇEK NEDEN HASTA ODALARININ MEZARLIĞA BAKMASI

 

Vali Bektaş ise hastane projesinde tadilata gidilmesinin gerçek nedeninin hasta odalarının mezarlığa bakması olduğunu açıkladı. sağlık bakanlığı’nın ilgili firmadan proje tadilatı istediğini söyleyen Vali Bektaş, "İlgili firma üç ayrı proje tekrar hazırlayarak Sağlık Bakanlığı’na sundu. Bakanlık projelerden birisini onayladığı zaman iş başlayacak. Buradaki gecikme bundan kaynaklanıyor" diye konuştu.

 

TEMELİ 1 ARALIK’TA ATILDI

 

Manisa Adnan Menderes Mahallesi’ndeki belediyeye ait eski şantiye alanına yapılacak olan 560 yatak kapasiteli Bölge Hastanesi’nin temel atma töreni 1 Aralık 2013 tarihinde yapıldı. Temel atma törenini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Manisa milletvekilleri ve bürokratlar birlikte yaptı. 

 

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kırtık’da incelemelerde bulundukları 570 yataklı hastanenin önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiğini açıkladı.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kırtık’ta yapımı devam eden 570 yataklı şehir hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu.

‘Kazançlı bir yıl’ Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik inşaatın son hızıyla devam ettiğini ve çalışmaların çok kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

2017 yılının Şehzadeler ilçesi için çok kazançlı bir yıl olacağını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, “Şehir hastanesinin deprem izolatörleri özel olarak bu bina için üretildiği için burada biraz gecikme oldu. Önümüzdeki yıl Şehzadeler ve Manisamız için önemli bir yıl olacak. Bir yandan İstanbul-İzmir Otoyolu, bir yandan da şehir hastanemiz, Manisamıza, Şehzadelerimize kazandırılmış olacak.
Bu hastanemiz, Şehzadelerimizin yeni gelişen bu bölgemize müthiş bir ivme kazandıracak ve ciddi bir cazibe merkezi olacak. İnşallah bu hızla bu hasta- nemizi önümüzdeki yıl Manisamıza kazandırmış olacağız” dedi.

 

Manisa Şehir Hastanesi Randevu Al Manisa Şehir Hastanesi Mhrs Randevusu Manisa Şehir Hastanesi Tahlil Sonucu Manisa Şehir Hastanesi Adres ve İletişim Bilgileri Manisa Şehir Hastanesi Telefon ve Fax Numarası
Etiketler » Manisa Şehir Hastanesi Randevu Al  » Manisa Şehir Hastanesi Mhrs Randevusu  » Manisa Şehir Hastanesi Tahlil Sonucu  » Manisa Şehir Hastanesi Adres ve İletişim Bilgileri  » Manisa Şehir Hastanesi Telefon ve Fax Numarası  

SAĞLIK HABERLERİ

1 2 3 4 5 6 İleri